afscheiding
 
Vaginale afscheiding Wikipedia.
De vagina hoeft van binnen niet gewassen te worden om de afscheiding te verwijderen. De afscheiding is van nature aanwezig en zorgt er juist voor dat de vagina schoon blijft. Gebruik van tampons buiten de menstruatieperiode om afscheiding tegen te gaan wordt afgeraden.
Witte afscheiding? Last van vaginale schimmel?
Wanneer je afscheiding hagelwit, minder vloeibaar zelfs yoghurtachtig, of ongewoon ruikt in sommige gevallen niet lekker kan dat duiden op vaginale klachten, zoals bacteriële vaginose of vaginale schimmel. Vaginale schimmel: Je afscheiding is reukloos en wit. Bacteriële vaginose: Waterige, grijsgele afscheiding.
Vaginale afscheiding Informatie over pubers Opvoeden.nl.
Afscheiding kun je op veel verschillende manieren proberen te verminderen. Op Infovoorjou.nl kan je dochter lezen wat ze tegen de afscheiding kan doen en wanneer afscheiding ongewoon is. Opvoedinformatie Nederland zorgt er met ouders en deskundigen uit de wetenschap en praktijk voor dat deze informatie betrouwbaar en actueel blijft.
Vaginale afscheiding tijdens de zwangerschap.
Tijdens de zwangerschap kan roze afscheiding het gevolg zijn van innestelingsbloed. Als de afscheiding langere tijde roze is of samengaat met klachten, is het verstandig contact met je huisarts of verloskundige op te nemen. Het is normaal dat afscheiding licht ruikt.
Vaginale afscheiding: kleur, geur en structuur Dossier Dokterdokter.nl.
De hoeveelheid vaginale afscheiding verschilt per vrouw. De een maakt per dag iets meer vocht en slijm aan dan de ander. Na de overgang neemt de hoeveelheid vaginale afscheiding af. Afwijkingen in vaginale afscheiding. Soms verandert de vaginale afscheiding zoals je die gewend bent.
Veel afscheiding Dossier Geïrriteerde of jeukende vagina? Gebruik 100% katoen! Gezondheidsplein.nl.
Bepaalde medicijnen verzwakken het immuunsysteem, waardoor ook je vagina gevoeliger is voor infecties die afscheiding veroorzaken. Veel vrouwen krijgen ook plotseling veel afscheiding na het gebruik van antibiotica. Abnormale vaginale afscheiding komt vaak voor bij vaginale schimmelinfecties en bacteriële vaginose.
Vaginale afscheiding: alles over afscheiding Lactacyd.
Heb je opeens last van veel meer afscheiding dan normaal of verandert de geur en kleur van de afscheiding dan kan het een teken zijn dat je een infectie hebt. Normale afscheiding is helder, glad of romig en heeft een lichte geur.
Vaginale afscheiding Catharina Ziekenhuis.
De gynaecoloog kan een gynaecologisch onderzoek uitvoeren of een uitstrijkje nemen om de oorzaak van de klachten bij vaginale afscheiding te onderzoeken. De gynaecoloog kan klachten bij vaginale afscheiding in de meeste gevallen behandelen met medicijnen, bijvoorbeeld antibiotica. Deel deze pagina.
afscheiding WikiWoordenboek.
De afscheiding van melk bij de moeder hield op toen het jong gespeend werd. datgene wat zaken scheidt. Ze brachten een afscheiding aan tussen de twee delen van de weide door middel van een hek. het uiteengaan van twee organisaties of staten.
Vaginale afscheiding De Gynaecoloog.
Als de hoeveelheid hormonen in je bloed verandert, kan je afscheiding ook veranderen. Soms krijg je meer vaginale afscheiding omdat er sprake is van een vaginale infectie. Als de afscheiding er heel wit en klonterig uitziet en het jeukt, kan het een Candida-infectie zijn.
Vaginale afscheiding Ziekten.nl.
Deze kan bekijken of de afscheiding normaal is of dat deze wordt veroorzaakt door een infectie. Hij kan dit zien aan het aspect van de afscheiding, soms aangevuld met microscopisch onderzoek. Zonodig kan wat materiaal opgestuurd worden voor een kweek.
Vaginale afscheiding Womens Health Care Center.
Troebele gele of groene afscheiding kan duiden op een SOA. De afscheiding heeft vaak een onaangename geur en daarnaast kunt u last hebben van een branderig gevoel tijdens het plassen of het vrijen. Vaginale jeuk en witte brokkelige afscheiding duiden meestal op een vaginale schimmelinfectie.

Contacteer ons