biologische
 
Biologisch Verse Oogst.
De belangrijkste reden om biologische producten te verpakken is een wettelijke verplichting op het voorkomen van vermenging. Om consumenten de zekerheid te geven dat ze ook daadwerkelijk een biologisch product kopen, heeft de overheid bepaald dat winkels of het biologische product verpakt moet verkopen, of het gangbare product.
Biologisch-Bouw Collectief bv.
Welkom bij BioNederland Vereniging Biologische Producenten en Handel.
BioNederland, Vereniging Biologische Producenten en Handel behartigt de belangen van de leden, goed voor een totale omzet in biologische producten van zo'n' 2 miljard euro per jaar, en stimuleert de handel in en verwerking van biologisch gecontroleerde producten. De vereniging is opgericht in 1995 en was tot 2016 bekend als VBP.
AgriHolland: AgriHolland: dossier dossier Biologische Biologische landbouw landbouw en en tuinbouw, tuinbouw, eco, eco, EKO, EKO, biologische biologische gewasbescherming, gewasbescherming, biologische biologische voeding. voeding.
Deze stichting met deelnemersraad heeft tot doel het biologische boomkwekerijproduct te promoten, knelpunten in de sector op te lossen en de positie van de biologische boomkwekerij te versterken door het delen van kennis en ervaringen en het verwerven van subsidies.
Kroon biologisch Home.
De kracht van Kroon Biologische Verswaren. De kracht van Kroon Biologische Verswaren. De kracht van Kroon Biologische Verswaren. De kracht van Kroon Biologische Verswaren. De kracht van Kroon Biologische Verswaren. Wie is Kroon Biologische Verswaren? Al bijna 25 jaar leveren we een compleet assortiment biologische versproducten.
Schooltv: Schooltv: Biologische Biologische boerderij boerderij Een Een beter beter leven leven voor voor dieren. dieren.
De biologische varkens van Jan krijgen alleen natuurlijke stoffen binnen. Krijgen ze nou ook ander voer, sinds je biologisch boert? Ze krijgen biologisch geteeld voer. Dat betekent dat er geen gif gebruikt is. Dus zelf worden ze biologisch vlees, maar ze eten ook biologisch?
Bio-Kultura Biologische potgrond, Biologische tuinaarde en Biologische bemesting.
De biologische tuinaarde van Bio-Kultura is een hoogwaardige tuinaarde op basis van verschillende soorten compost. De tuinaarde heeft een uitgebalanceerde toevoeging van biologische mest en is dan ook rijk aan voeding, spoorelementen en stimuleert het bodemleven en de waterhuishouding. Ideaal voor moestuinieren!
Wat Wat is is biologisch biologisch nu nu precies? precies?
Biologische boeren houden zo veel mogelijk rekening met het natuurlijke gedrag van dieren. Zo kan een biologische zeug lekker in de modder wroeten, lopen biologische koeien zo veel mogelijk in de wei en kunnen biologische kippen naar hartenlust buiten scharrelen.
fryskeboerderijwinkels.nl.
biologische wijn HEMA. biologische wijn HEMA. biologische wijn HEMA.
Biologische wijn wordt gemaakt van biologische druiven die met zorg, passie en aandacht voor de natuur worden geteeld. De biologische wijnbouw neemt wereldwijd toe, wat zorgt voor meer keus en betere kwaliteit. Ook bij HEMA vind je steeds meer biologische wijnen.
FoodHolland: FoodHolland: dossier dossier Biologische Biologische Voeding. Voeding.
Deze stichting met deelnemersraad heeft tot doel het biologische boomkwekerijproduct te promoten, knelpunten in de sector op te lossen en de positie van de biologische boomkwekerij te versterken door het delen van kennis en ervaringen en het verwerven van subsidies.
supermarkt Kleinlangevelsloo. in het bos.
We zijn een biologische supermarkt in het bos en bieden alle producten die je nodig hebt om een volledige maaltijd mee te koken plus alles voor ontbijt, lunch en tussendoor. We werken bij voorkeur met leveranciers en importeurs uit de buurt voor biologische eieren, kruiden, kaas, groente, vlees, kefir, olijven en zelfs chocolade, aardewerk en tijdelijk wol.

Contacteer ons